Lapsityö

LAPSIKUORO ONNENHIPPUSET

Torstaisin kokoontuu Lapsikuoro Onnenhippuset klo 15-16. Tarjolla välipalaa ja mukavaa yhdessä oloa laulamisen merkeissä.

Poikkeuksia:

Kiirastorstaina 18.4. ei ole kuoroharjoituksia.

To 25.4. harjoitukset pidetään ev.lut.srk:n tiloissa.

Vivamon retki

Onnenhippusilla on mahdollisuus osallistua Alavan srk lapsikuoron kevätretkeen Vivamoon ja Helsinkiin 17.-19.5. Ilmoittautuminen tapahtuu Alavan seurakunnan linkin kautta huhtikuun aikana.

Alle kouluikäiset kuorolaiset tarvitsevat mukaan oman huoltajan. Onnenhippusten ohjaajaksi mukaan lähtee Minna-Maarit p. 044-3424351, jolta saat myös lisätietoja retkestä. Päävastuussa leirillä on Alavan srk:n kanttori Leila Savolainen p. 040-4848323.

Lisätietoja Vivamosta saat osoitteesta www.vivamonraamattukyla.fi

PERHEKIRKKOJA

Perhekirkkoja on vähintään kaksi kertaa vuodessa. Perhekirkoissa on opetusta sekä lapsille, että aikuisille, musiikkia, tarjoilua ja mukavaa tekemistä lapsille tilaisuuden jälkeen.

Tässä kuvamuistoja perhekirkoista

KOULULAISTEN TOIMINNALLISET ILTAPÄIVÄT

Toteutamme yhdessä alueen muiden seurakuntien kanssa syksyisin ja keväisin koululaisille suunnatun toiminnallisen iltapäivän. (Alle kouluikäiset tervetulleita oman aikuisen kanssa.) Seuraava tapahtuma Toukotohinat on 3.5.2019 klo 17-20 Ev.lut.srk:n tiloissa.

Toukotohinat

Lapsityöstä vastaa Minna-Maarit Launonen p. 044-3424351 minnamaarit.launonen@gmail.com