Nilsiän Helluntaiseurakunta - Seurakunta sinua lähellä ja sinua varten
Etusivu  ·  Historia  ·  Linkit  ·  Seurakunta / Kuvagalleria  ·  Toiminta  ·  Toimintakalenteri  ·  Usko  ·  Yhteystiedot

 Päivänsana


 Yhteystiedot
Nilsiän Helluntaiseurakunta
Nilsiäntie 62
73300 Nilsiä
0400- 732 471

 Rukouspalvelu
Ruokousaiheiden jättäminen onnistuu nyt sähköisesti
 » Rukousaiheet

 Yhteydenotot
Palautteet koskien toimintaamme, sivustoa tai muuten seurakuntaa jätetään seuraavalla lomakkeella
 » Palautelomake

 Kysymykset
Kysy mieltäsi askarruttavista asioista suoraan pastoriltamme
 » Lähetä kysymys
 » Lue vastauksia

 

Pääsy Jumalan yhteyteenKuinka tullaan uskoon? 

Olet varmasti kuullut monia kertomuksia siitä, miten ihmiset ovat tulleet uskovaisiksi. Jokaiselle meille on oma tiemme ja oma etsintämme, mutta joitakin yksinkertaisia pääpiirteitä voisin kertoa sinulle, joka mietit, mistä uskoon tulossa lopulta on kysymys.

 raamattu.jpg

1. Olet syntinen
Ei kuulosta hienolta tuo alku, mutta se on kuitenkin lähtökohta, josta me kaikki lähdemme liikkeelle.
Me kaikki ihmiset olemme nimittäin tehneet syntiä.(Room.3:23) Sinäkin olet erehtynyt ja rikkonut Jumalaa vastaan. Suurin synti on kuitenkin Jumalan edessä se, ettei ihminen ole uskonut Jumalan Poikaan, Jeesukseen Kristukseen. Taivaaseen ei voi päästä mitään syntiä. Ja kuten kaikki muutkin ihmiset, olet sinäkin kadotettu ilman Jumalan suurta armoa.

2. Jumala tahtoo pelastaa sinut
Nyt kuulostaa jo paremmalta, sillä Jumala on todellakin valmistanut sinulle pelastuksen. Hän lähetti oman poikansa Jeesuksen Kristuksen maailmaan sovittamaan meidän syntimme (Joh.3:16). Jeesus uhrautui puolestamme ristin kuolemaan, jonka olisimme itse ansainneet. Sinun osuutesi on uskoa tämä todeksi. (Joh1:12) Raamatun lupauksen mukaan saat syntisi anteeksi kun uskot Jeesukseen Kristukseen.

3. Käänny Jumalan puoleen
Nöyrry Jumalan eteen ja tunnusta Hänelle syntisyytesi ja se, ettet ole elänyt elämääsi Jumalan tahtomalla tavalla (Room.10:9-10). Pyydä Jumalalta anteeksi ja kiitä Jeesusta siitä, että hän on kärsinyt rangaistuksen sinun puolestasi ja kantanut Golgatalla ristille kaikki sinun syntisi.

4. Uskossa eteenpäin
Ja sitten alkaa uskossa kasvaminen. Rukoile, lue Raamattua, hakeudu seurakuntaan uskovien yhteyteen. Usko on lujaa luottamusta Jumalaan. Voit jakaa kaikki elämäsi asiat Jeesuksen kanssa. Tulet näkemään, että Jumala johdattaa kulkuasi ja auttaa siunaten sinua kaikessa.

5. Ota yhteyttä
Kun olet tullut uskoon, voit ottaa yhteyttä vaikkapa meidän seurakuntaamme soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai tulemalla käymään. Kerromme sinulle mielellämme lisää uskosta ja elämästä Jeesuksen seurassa.

 KIRJAT - LEHDET - MUSIIKKI

SÄÄTILA NYT

Päivän sää

he.gif
...
Tahkon palvelut.
Nilsiän kaupunki.
Paikallislehti Pitäjäläinen.
...
Lahja lähetystyölle.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  All Rights Reserved © Nilsiän Helluntaiseurakunta 2007 - 2018    
Designed by NPM Homepages | Powered by NPM Homepages Site Manager